Logo
Запрошені на Царський бенкет
2 Лис 2022

Запрошені на Царський бенкет

Post by Maria

Учасники осіннього табору від «Карітас Чернівці» були в статусі «Запрошених на Царський бенкет»

Завершилася п’ята зміна духовно-відпочинкових таборів “Об’єднані любов’ю”, організованих Карітас Чернівці.

У 10-ти денному таборі взяли участь 56 дітей із сімей ВПО. Тема табору –  “Запрошені на Царський бенкет”. Щодня на заняттях з катехизації обговорювалися теми, які допомагали дітям усвідомити та зрозуміти, хто такі є ті запрошені, і що таке Царський бенкет. Участь в щоденній Літургії давала можливість кожному відчути, що саме він є запрошеним і найулюбленішим гостем на цьому святі.

Тиха гірська місцевість допомогла діткам відволіктися від подій сьогодення, отримати  позитивні емоції від плавання в басейні, релаксу в соляній шахті, участі в спортивних іграх, квестах, комфортних умов проживання, смачної їжі… «Вечір талантів»  дозволив кожній дитині проявити себе, показати свої здібності та дари, якими вони наділені. Вивчення українських пісень під гітару, коло спілкування робили таборові вечори незабутніми і теплими.

Завершив табір «Царський вечір», на який були запрошені всі діти та аніматори. Кожен отримав благословення від нашого духівника о.Петра, «царську корону» та Слово Боже, в якому Сам Господь промовляв до своїх дітей, даючи відчуття Його постійної присутності. У спокої, серед пісень прослави, здавалося, що небо торкається кожного дитячого серця… А також як і на будь якому бенкеті, тут були танці та частування смаколиками.

«Табір справив на всіх незабутні враження! Сльози на  очах від небажання прощатися свідчили про те, що час не минув даремно! Дякуємо Богові за чудову можливість відчути себе учасниками Царського бенкету, присвяченого Його народженню, смерті та воскресінні! – розповіла керівниця Дитячого простору Іванна Нагірняк.  

1 коментар

Leave a Comment