Оплату медрецептів ВПО на Буковині підтримав Карітас Корея
3 Лис 2022

Оплату медрецептів ВПО на Буковині підтримав Карітас Корея

Продовжується надання допомоги ОПЛАТОЮ МЕДРЕЦЕПТІВ потребуючим переселенцям

Попередній проєкт допомоги вимушеним переселенцям оплатою медичних рецептів або необхідних предметів побуту, підтриманий Посольством Фінляндії в Україні (щира вдячність Suomen suurlähetystö Kiova – Embassy of Finland in Kyiv!), виявився дуже затребуваним: фахівці «Карітас Чернівці» опрацювали близько 300 заявок потребуючих. Заявники – а це люди з інвалідністю, важкими захворюваннями, багатодітні родини – отримували виписані лікарями медпрепарати, санітарно-гігієнічні засоби, оплату курсів лікування, а також необхідні предмети побуту.

Тож доброчинці продовжують допомагати відновленню здоров’я переселенців у нашій області. Від початку листопада проєкт «Допомога переселенцям Чернівецької області в отриманні медикаментів та предметів побуту» підтримав «Карітас Корея» .

Проєктом передбачено надання допомоги вразливим категоріям населення, де 70% коштів спрямовується на ОПЛАТУ ПРИЗНАЧЕНИХ ЛІКАРЕМ МЕДИКАМЕНТІВ, а 30% – на предмети побуту першої необхідності (за погодженням з фахівцями «Карітас Чернівці»).

На цей вид допомоги можуть претендувати люди з інвалідністю 1, 2, 3 групи, онкологією, багатодітні родини.

Подавати заявку можна з понеділка по п’ятницю, від 10 до 12 год. за адресою в Чернівцях: вул. Коломийська, 1 м.

Необхідні документи:

довідка ВПО

паспорт (1, 2 стор., реєстрація)

ід.код

довідка (посвідчення) про інвалідність

або

виписка про діагноз щодо онкозахворювання

або

свідоцтва про народження дітей.

Щодо ліків – ОБОВ’ЯЗКОВО – ПРИЗНАЧЕННЯ ЛІКАРЯ!

Довідки за телефоном: 096 06 22 479.