Logo
Світло і затишок від румунських доброчинців
4 Кві 2023

Світло і затишок від румунських доброчинців

Post by Maria

Щоби навчальні і розважальні активності для вихованців дитячих просторів «Карітас Чернівці» були світлими, теплими і затишними, посприяли доброчинці Confederatia Caritas Romania.


У складний для України зимовий період, коли через російську агресію українські міста і села потерпали від відключень енергопостачання, румунські друзі підтримали нас через проєкт «Caritas дарує світло Україні. Підтримка закупки пального для генераторів» («Caritas brings kight for Ukraine’ Support for Fuel for electric generators»).


Спочатку для «Карітас Чернівецької Єпархії» були закуплені і передані генератори. А згодом до них придбали і пальне.
Генераторам одразу знайшли застосування у центрах роботи з дітьми і молоддю. Один передали для Простору, дружнього до дітей, у містечко Вашківці. Другий працює для дитячого центру «Карітасу» в Чернівцях, де реалізуються одразу два проєкти: «Готуємо дітей та молодь до майбутнього», де переважна кількість вихованців – із місцевих родин у складних життєвих обставинах, та «Простір, дружній до дітей», який орієнтується на дітей із родин ВПО.


Проєкт, який дав змогу проводити повноцінні заняття в комфортних умовах з вихованцями дитячих просторів «Карітас Чернівці», тривав від 17 січня до 31 березня, пального закупили на 2 тис. євро.


Разом робимо життя дітей щасливішим!

1 коментар

Leave a Comment