Logo
У Центрі для людей з ментальною інвалідністю лікує любов
13 Кві 2023

У Центрі для людей з ментальною інвалідністю лікує любов

Post by Maria

В “Карітас Чернівці” відкрили Центр для дітей та людей з ментальною інвалідністю.


Цей центр – це більше, ніж просто будівля. Це місце, де дитина чи молода людина з ментальними порушеннями може почуватися повноцінною частиною нашого суспільства, отримуючи необхідну підтримку та навчання. Це місце, де сім’ї, які виховують дітей з особливостями розвитку, можуть знайти не тільки допомогу, але і спілкування з тими, хто розуміє їхні потреби.

Приміщення центру було освячене Єпископом Чернівецької єпархії УГКЦ Владикою Йосафатом Мощичем.

Керівник «Карітас Чернівці» отець Любомир подякував Владиці за підтримку: «В центрі серця Божого стоїть людина. Оце служіння, яке ми звершуємо дитині з інвалідністю, показує, що Господь прагне цього. Бог перемагає війну не зброєю, а любов’ю, яка діє зсередини. Тому сьогодні, Владико, ми дякуємо за Вашу підтримку, за те, що у час війни маємо можливість відкривати такі служіння любові, за Ваше благословіння. І просимо заступницької молитви за кожну дитину».

Також слова вдячності пролунали для всіх, хто працюватиме над цим проєктом: «Дякуємо кожному з вас, хто зголосився іти служити до нашої великої родини Карітас. Бажаю, щоб у вашому центрі стояв Господь Бог. Світлого воскресіння для кожного з нас!»

1 коментар

Leave a Comment