Logo
«Різдвяна свічка» зігріла вихованців евакуйованого на Буковину притулку
29 Гру 2022

«Різдвяна свічка» зігріла вихованців евакуйованого на Буковину притулку

Post by Maria

За кошти з реалізованих через «Карітас Чернівці» різдвяних свічок придбані теплі піжами і шкарпетки для діток з Донеччини.

Центр соціально-психологічної реабілітації дітей у м. Добропілля з Донеччини був евакуйований ще наприкінці лютого. Спочатку вихованці комунального закладу були на Київщині, потім на Закарпатті, і ось лише 19 грудня їх прийняла під свій дах Карапчівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат.

Оскільки тут, вочевидь, діти і будуть зимувати, а часті вимушені відключення електропостачання не сприяють стабільності опалення в закладі, то тепло і затишок їм точно потрібні.

«Карітас Чернівці» спрямував кошти, зібрані від продажу різдвяних свічок, на купівлю м’яких і пухнастих теплих піжам і новорічних шкарпеток для 14-ти вихованців добропільського центру. Одяг був підібраний кожній дитині індивідуально за розміром.

Окрім добропільського закладу, Карапчівська школа-інтернат прихистила ще один евакуйований заклад – Центр соціально-психологігчної реабілітації дітей у м. Слов’янську. Вони переїхали сюди із Закарпаття, де перебували в евакуації від кінця лютого до кінця березня.

Вихованцям обох центрів «Карітас Чернівці» передав подарунки, сформовані і передані від «Карітас Дюссельдорф».

Свічки, які реалізовували для благодійної мети, виготовила наша волонтерка Оксана Базюк.

«Тож тому, поки маємо час, усім робімо добро» (Галатiв 6:10)

1 коментар

Leave a Comment