Logo
«Карітас Чернівці» долучився до турніру з міні-футболу до Дня захисту дітей
31 Тра 2022

«Карітас Чернівці» долучився до турніру з міні-футболу до Дня захисту дітей

Post by Maria

Традиційний турнір до Міжнародного захисту дітей у Чернівцях щороку організовує міський Центр соціальних служб. Цьогоріч як до організації, так і до участі в турнірі долучився «Карітас Чернівці».

Як завжди, у турнірі взяли участь три команди: 1) команда, згуртована з дітей і підлітків Нацполіцією, 2) команда, зібрана центром соціальних служб (сюди увійшли і гравці-вихованці простору «Карітас дітям») і 3) команда міського соціального проєкту «Місто добра». Турнір розпочали з молитви, яку проголосив соціальний працівник «Карітас Чернівці» отець Петро Дацко.

Після змагань за перше, друге і третє місце, на полі зійшлися в товариському поєдинку з переможцями представники організаторів, серед яких і соціальні працівники та аніматори «Карітас Чернівці» – Антон Олійник, Максим Кривий і отець Петро Дацко.

Хоч турнір і був серед чоловічих команд, дівчата не залишилися осторонь: працівниці і вихованки «Карітас» були найактивнішими вболівальницями, а в перервах між матчами виходили на сусіднє поле поганяти м’яча.

А на завершення «Карітас Чернівці» долучився до спонсорів і підсолодив усім свято: усім учасникам вручили пакунки з солодощами, а переможцям дісталися ще й павербанки.

«

Tags: , , , ,

1 коментар

Leave a Comment