«Дитяча усмішка – могутня зброя Світла, Любові, Бога проти зла»
1 Чер 2022

«Дитяча усмішка – могутня зброя Світла, Любові, Бога проти зла»

У Міжнародний день захисту дітей «Карітас Чернівці» організував вихованцям дитячого простору свято у місцевому парку – з піснями, танцями, віршами і пригощаннями. А розпочали з молитви – за дітей, щоб Господь їх оберігав, і за тих, хто зараз оберігає нас.

«Яке б маленьке не було світло – воно просвічує темряву, – звернувся до учасників свята директор «Карітас Чернівці» отець Любомир Іваночко. – Вітаю вас і бажаю, щоби саме через цих дітей Боже світло просвітлювало цю темряву, яка нависла над нашою державою».

Священник нагадав історію зі Святого Письма про те, як Ісус перший заступився за дітей і сказав «Не бороніть дітям приходити до Мене!». Отець Любомир закликав присутніх батьків не боронити дітям приходити до Бога: «Бо саме через них ми маємо благословенне майбутнє, дар любові, саме через них Господь може торкатися нас. Дозвольте Богові діяти в їхньому житті – і ми побачимо, як світ навколо нас перемінюється!»

Директор «Карітас Чернівці» додав, що нам необхідно бути такими, як діти – які не є підлими і двуличними, а є відкритими і щирими, яких дуже легко торкається Любов..

Він зауважив, що маємо свято, коли дозволяємо дитині прийти до Бога, дозволяємо світлу торкатися темряви і перемагати її, коли ми самі стаємо Дітьми Божими. І закликав бути здібним інструментом у руках Божих.

«Коли молитва лунатиме аж до Неба – Царство Боже настане дуже швидко. Але вибір – за нами. Станьмо як діти, і тоді Серце Боже розіллється над цілою нашою державою Україною», – додав отець Любомир.

А далі свято тривало – з розвагами, піснями, танцями, віршами, іграми і пригощаннями.

Tags: , , , , ,