Logo
Все можливо тому, хто вірує
4 Сер 2022

Все можливо тому, хто вірує

Post by Maria

У спільній молитві, свідченнях про шляхи, якими провадить Господь, і проявленні милосердної любові провела Храмове свято св. Марії Магдалини спільнота «Карітас Чернівці».

Завдяки Божій ласці, яка дає силу і міць українському військові, маємо щастя молитися в спокої, надавати допомогу потребуючим і постраждалим від російської агресії, приймати шанованих гостей – отців з різних парафій Чернівецької єпархії УГКЦ, друзів-вірян з інших міст.

Вшановуючи жінку, яка зуміла через щиру віру стати із грішниці святою, була удостоєна першою з людей бачити Воскреслого Ісуса, учасники спільноти мали нагоду міркувати про вірність власному служінню, ділилися переживаннями і досвідом, пригадували історії знайомства з «Карітасом» і дякували одне одному за дива, які через них чинив Господь.

Кожного із кількох десятків людей, які прийшли в «Карітас» допомагати ближньому, в особливий спосіб привів сюди Бог. Тому ці щемливі історії згадували іноді зі сльозами. Хтось з несподіваного боку розкривався перед іншими, хтось відкривав ближніх для себе, хтось дивував знайомих, а хтось – самого себе.

Цілий чернівецький «Карітас» не може не дивувати, коли фантастично зростає з Божою поміччю і розширює свої соціальні служіння, по-родинному приймає нових служителів, гідно протидіє тому пеклу, перед яким стоїть Україна.

Віримо, що Божа підтримка і покровительство св. Марії Магдалини спрямують нас на правильний шлях. Адже, як процитував Святе Письмо директор «Карітас Чернівці» отець Любомир Іваночко, «Все можливо тому, хто вірує».

Tags: , ,

1 коментар

Leave a Comment